Банківське та фінансове право

Банківське та фінансове право

Lavrynovych & Partners Law Firm є однією із провідних юридичних фірм країни у сфері банківського та фінансового права. Значний досвід роботи, масштабні проекти та розгалужена клієнтська база дозволяють нам завжди бути у центрі подій банківського та фінансового секторів. Банківське право є надважливим юридичним аспектом, саме тому команда фірми консультує іноземні та місцеві фінансові установи, супроводжує транзакції з проектного фінансування та реструктуризації заборгованості.

Lavrynovych & Partners Law Firm пропонує:

- юридичний супровід від юристів з банківского права щодо створення банків, фінансових установ та платіжних систем в Україні, у тому числі отримання ліцензій та погоджень;

- підготовку системи документів для здійснення діяльності банку або фінансової установи (типових договорів, локальних актів, системи документообігу тощо);

- надання консультацій з питань дотримання банками та фінансовими установами ліцензійних вимог;

- юридичний супровід збільшення капіталу банків і фінансових установ, зміни власників істотної участі;

- розробку і реалізацію заходів з врегулювання проблемної заборгованості;

- надання консультацій з будь-яких інших питань у сфері банківського та фінансового права.

Всесвітньо відомі юридичні рейтинги Chambers Global, Chambers Europe, The Legal 500, IFLR1000 та The Best Lawyers TM рекомендують нас у практиці банківського та фінансового права у 2013 – 2017 роках. Lavrynovych & Partners Law Firm визнана фірмою року в даній галузі міжнародним рейтингом Lawyers World Annual Jurisdiction Awards 2011, а також рейтингом ACQ5 Law Awards 2016.

Міжнародний рейтинг The Legal 500 Europe, Middle East & Africa 2017 відзначив Lavrynovych & Partners Law Firm як провідну фірму в сфері «Банки, фінанси та ринки капіталу». Команда Lavrynovych & Partners Law Firm, відповідно до рейтингу, «демонструє швидкість, точність, глибоку обізнаність та гнучкість у роботі з клієнтами».

За результатами 2017 року юристи з банківського права фірми Lavrynovych & Partners Law Firm супроводжували транзакції у галузі банківського та фінансового права на суму близько 1,7 мільярда доларів.

Вас також може зацікавити:

Артур Кіян
Партнер
ДЕТАЛЬНІШЕ
Дмитро Савчук
Партнер
ДЕТАЛЬНІШЕ!