Будівництво та нерухомість

Будівництво та нерухомість

Сьогодні правовий аспект будівництва та нерухомості в Україні передбачає не просто продаж майна від клієнта A до B. Юрист з нерухомості консультує з питань продажу та оренди, будівництва офісних приміщень, готелів, торгових та промислових об’єктів; здійснює юридичний аудит об’єктів нерухомості та інвестиційних проектів; надає правову допомогу під час приватизації, у тому числі за умови проведення аукціонів, торгів та конкурсів; допомогає при одержанні ліцензій, дозволів та погоджень у будівництві – ці всі важливі процедури потребують експертного аналізу та професійного супроводу.

Надаючи правову допомогу клієнтам із зазначених вище питань, юристи з питань нерухомості Lavrynovych & Partners Law Firm отримали значний досвід застосування не лише норм національного законодавства, але й міжнародних правил та стандартів FIDIC.

За результатами 2016 року юристи Lavrynovych & Partners Law Firm  захистили права та інтереси клієнтів на об’єкти нерухомого майна загальною вартістю понад 12 млн. доларів США.

Вас також може зацікавити:

Дмитро Савчук
Партнер
ДЕТАЛЬНІШЕ
Артур Кіян
Партнер
ДЕТАЛЬНІШЕ