Новини

20 Жовтня 2016
Юридична фірма «Лавринович і Партнери» відкрила практику приватних клієнтів

Юридична фірма «Лавринович і Партнери» відкриває новий напрямок – Практику приватних клієнтів.

Керівником Практики став Олександр Онуфрієнко, гуру української юриспруденції, людина, яка навчила декілька поколінь юристів, викладаючи правові дисципліни в університеті ім. Т.Г. Шевченка, один з найбільш досвідчених консультантів з питань структуризації та управління активами в Україні.
Олександр має понад 20 років досвіду роботи у найстарішій українській інвесткомпанії «КІНТО», на посаді директора юридичного департаменту, працював у проектах компанії BoozAllen & Hamilton в Україні.

За свою двадцятип‘ятирічну юридичну кар‘єру Олександр отримав унікальний досвід в галузі корпоративного, фінансового та сімейного права, брав участь у побудові унікальних схем володіння та управління бізнес-системами українських підприємців.
Олександр здобув вищу освіту у Київському державному університеті ім. Т.Г. Шевченко. Має науковий ступінь кандидата юридичних наук, доцент, автор понад 60 публікацій з питань правового регулювання інвестиційної діяльності.
Пан Онуфрієнко є членом Київської міської колегії адвокатів. Голова Дисциплінарного комітету Української асоціації інвестиційного бізнесу.

В рамках цієї Практики ЮФ «Лавринович і Партнери» надаватиме повний спектр послуг з юридичного оформлення приватних капіталів успішних підприємців, власників родинного бізнесу та інших приватних клієнтів:

  • захист особистих активів від недружніх дій третіх осіб;
  • організація ефективної структури контролю та управління приватними активами;
  • розробка плану правонаступництва бізнесу та приватних активів;
  • розробка плану збереження приватних активів та бізнесу клієнта в умовах відсутності власника;
  • врегулювання майнових аспектів сімейних та спадкових відносин;
  • створення систем контролю менеджменту підприємств зі сторони спадкоємців та/або членів родин підприємців;
  • юридичне оформлення прав дітей, спадкоємців та інших довірених осіб підприємців щодо їх активів.

 

 

Onufienko