Новини

29 Серпня 2016
ЮФ «Лавринович і Партнери» відкрила рубрику безкоштовної правової допомоги на сайті СЕГОДНЯ.ua

Центральна юридична клініка, соціальний проект  Юридичної фірми «Лавринович і Партнери», розширює межі своєї діяльності. Так, на сайті СЕГОДНЯ.ua було відкрито однойменну рубрику для безкоштовної юридичної допомоги фізичним особам. Серед питань, з якими можна звернутися до Клініки – роз’яснення положень чинного законодавства, консультації, складання листів, заяв, скарг і документів судового провадження тощо.

«Завдання Центральної юридичної клініки – забезпечити доступ соціально вразливих груп суспільства до якісної правової допомоги та надати студентам юридичних вищих навчальних закладів можливість отримати практичні навички та знання за допомогою професійного наставництва наших юристів, і застосувати їх на практиці. Нашому проекту вже більше року і він розвивається – ми вдячні сайту СЕГОДНЯ.ua, який допомагатиме нам у поширенні правової інформації для підвищення рівня обізнаності наших громадян. Крім того, ми завжди раді вітати однодумців, які небайдужі до подібних ініціатив», – зазначив Андрій Мороз, куратор проекту, асоційований партнер ЮФ «Лавринович і Партнери».

Правова підтримка ЦЮК на сайті СЕГОДНЯ.ua надаватиметься у наступних галузях права:

  1. Цивільне право (придбання, захист і реалізація права власності, відшкодування збитків, договірне право, право інтелектуальної власності тощо)
  2. Трудове право (захист прав працівника, нарахування та виплата заробітної плати, питання пенсійного і соціального забезпечення, незаконне звільнення)
  3. Сімейне право (розлучення, стягнення аліментів, поділ спільного майна подружжя, позбавлення батьківських прав)
  4. Захист прав дитини

Щоб отримати юридичну допомогу, треба заповнити спеціальну форму на сторінці рубрики, зазначивши свої контактні дані та суть запиту. Відповіді волонтерів Клініки будуть опубліковані на сайті СЕГОДНЯ.ua.